Lægerne i Midtbyen

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Telefonnummer: 70266090
AKUT: På alle hverdage indtil kl. 16.00, kan vi ved skader og behov for akut lægehjælp altid træffes på mobiltelefon 2055 0522, eller 7026 6090, hvor vi henviser til et akut telefonnr.

Tid samme dag:

Telefonisk:
Du kan ringe mellem kl. 08.00 – 11.00, så er du garanteret en tid samme dag. Dette gælder både for hastende og ikke hastende problemer. Du skal ikke bestille tid, lang tid i forvejen, men kontakte os den dag, du vil til læge. Ring på 70266090.
Vi gør alt, hvad vi kan for, at du kan komme ind til den læge, du ønsker. Jo tidligere på dagen du ringer, jo større er chancen for at få den læge, du ønsker.
Vi tager selvfølgelig forbehold for sygdom eller andet i vores klinik.
Online:
Det er også muligt at bestille tid online via lægevejen.dk. Dette kan gøres fra kl.
16,00 dagen før du ønsker en tid. Her kan du selv vælge en specifik læge eller sygeplejerske ud fra dem der er tilstede. Det er kun et begrænset antal af vores daglige konsultationstider, der er muligt at bestille online. Så, hvis der ikke er flere online tider tilgængelige, kan du altid ringe til os samme dag.

Forudbestilte tider:

Forud bestilte tider hos sygeplejersken og nedenstående emner kan bestilles via mail til sekretæren via lægevejen.dk. Vi anmoder om, at tidsbestillinger ikke foregår via mail direkte til lægerne.

Til særlige emner sætter vi ekstra tid af, og disse kan derfor forudbestilles. Dette gælder:

Børneundersøgelser
Graviditetsundersøgelser
Attester – ikke lægeerklæringer
Samtaleforløb
Spiraloplægning
Årskontrol af kroniske sygdomme